Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

49
Sigal

Ditët me shi shtojnë dëshirën për të qenë rehat dhe këto kombinime e përmbushin këtë dëshirë:

Tuta, bluzë dhe pallto

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@STEALTHELOOK/ PINTEREST

Xhup i ngrohtë, streçe dhe kambale

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@SHELBYANNEPINK/ PINTEREST

Xhinse dhe pulovër sportive

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@BILQISHIKMA/ PINTEREST

Pantallona, pulovër dhe xhup lëkure

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@STEALTHELOOK/ PINTEREST

Xhup i fryrë, streçe dhe çizme

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@LEXIEPRIKHOD/ PINTEREST

Fustan dhe xhaketë/ pallto

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@PRETTY_INSPIRATION/ PINTEREST

Pantallona, këmishë dhe pulovër

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@WHOWHATWEAR/ PINTEREST

Xhup bomber dhe xhinse

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

INSTAGRAM

Xhinse dhe pulovër e trashë

Ç’të duhen për ditët me shi? Këto ide veshjesh!

@THESTYLEPANORAMA/ PINTEREST