Sigal

Ndryshime të frikshme: Luani është një qenie problematike që ndryshon natyrë në mënyrë të frikshme, sidomos kur bëhet fjalë për një marrëdhënie ose për një punë ku ndihet i papaguar.

Shumë social: Luani e ndan pothuajse gjithë jetën e tij në rrjete sociale. Çdo sekond. Nëse ka nevojë për të thënë diçka, është menjëherë online. Edhe pse mund të mos i marrë shumë kohë, kjo gjë i minimizon produktivitetin.

Ndihet i pasigurt: Luanit i pëlqen të duket sa më mirë dhe mund të bëhet i fiksuar ndaj çdo detaji.

I fiksuar mbas abronzaturës: Luani e do e diellin, por nxirja e tepërt mund t’i shkaktojë dëmtime në lëkurë.

E merr gjithçka si personale: Luani lëndohet lehtë dhe mund t’i marrë gjërat shumë personale edhe pse pala tjetër nuk ka pasur aspak qëllim ta lëndojë.

Sugjerim: Nëse këto rituale ju bezdisin shpesh, është mirë t’u kushtoni pak kohë emocioneve tuaja.