Bashke me dimrin, vjen dëshira për të qenë çift: 7 gjëra që duhet të keni parasysh

98
Sigal

Ekuinoksi i vjeshtës ndodhi në 22 shtator-që do të thotë jemi zyrtarisht në një stinë të re! Bashkë me vjeshtën-dimrin përgjithësisht lind dhe rritet nevoja e shumicës prej nesh për të krijuar një raport *romantik* – sepse ju mendoni që festat e fundvitit duhet t’ju kapin +1. Gjithsesi, bashkë me këtë dëshirën e shtuar, mund të rritet edhe niveli i mërzisë, ankthit, etj si pasojë e errësirës dhe motit të ftohtë. Ç’duhet të keni parasysh nëse gjërat nuk shkojnë siç prisni ju këtë sezon?!

1. Kujdes me prapavijat

Janë gjithsej 6 planete, Mërkuri, Jupiter, Saturni, Urani, Neptuni dhe Plutoni në prapavijë për momentin. Kanë kaluar plot 6 vite që nga lidhja jote e fundit, por kjo s’do të thotë të hidhesh në sulm e të nxitohesh në hapin e radhës. Merre me qetësi dhe zbulo çfarë kërkon vërtetë.

2. Mos u fokuso shumë tek paratë

Mos u shqetëso shumë në lidhje me pasurinë e partnerit. Përtej të gjithave, nuk ka rëndësi sa para ka, por sa të zotë janë atë për të bërë para. Të dalësh me dikë që do dhe është i aftë për të punuar, ësgtë shumë herë më mirë sesa të jesh me një pasanik, por me 0 ambicie.

3. Kupto që jo të gjithë duhet t’ju pëlqejnë

Ji realist. Pse duhet të të pëlqejnë të gjithë? Ti nuk ke nevojë për aprovimin dhe pëlqimin e të gjithëve, por të atyre që do.

4. Përgatitu të bësh përpara me shpejtësi

Ka raste që në tetor bie bore, ashtu siç ka raste të tjera kur në janar bën vapë. Gjëra spontane ndodhin, prandaj ju duhet të mësoni të jeni fleksibël. Hidhini pas krahëve takimet e para që nuk ecin, qoftë për një arsye apo tjetrën.

5. Ji e vetëdijshme që partnerë potencialë ka kudo

Vota në fund është e juaja. S’keni asnjë arsye për nxitim. Aty nga nëntori njerëzit janë gati për t’u çiftuar prandaj shanset janë të gjitha tuajat. Thjesht mos flisni me askënd për politikat tuaja të sjelljes.

6. Mos gjykoni shpejt

Përshtypja e parë mund të jetë e gabuar. Njerëzit kanë nevojë për kohën e tyre. Gjërat ndryshojnë dhe jo ajo që ti sheh është ajo që do të marrësh në fund.

7. Mbaj gjallë shpirtin optimist

Edhe nëse nuk gjen dikë këtë sezon, do të ketë një dimër tjetër në korrik. Jemi gjithmonë gati për t’ja nisur nga e para. Paçi fat!