Nëse tanimë jeni me pushime dhe ju duhet të llogarisni sesa kohë i duhet diellit të perëndojë, ndiqni këtë veprim të thjeshtë për të marrë përgjigjen.

Mbajini gishtat dhe vendosni dorën tuaj në mënyrë që dielli “të qëndrojë” në gishtin tuaj të indeksit. Tani numëroni numrin e gishtërinjve në vijën e horizontit. Secili prej gishtërinjve përfaqëson rreth 15 minuta deri në perëndim të diellit.

Ndajeni këtë truk edhe me të tjerët. Fotoja do ju ndihmojë së tepërmi me pozicionin ekzakt të dorës.

Image