Aktorët që refuzuan të ndahen nga kafshët që luajtën në filma

456
Sigal

Sophie Turner dhe Zunni, Tom Hardy dhe Rocco, Chris Evans dhe Dodger … Ndonjëherë personat e famshëm kanë kafshë si kolegë të tyre në filma dhe ata shoqërohen aq mirë, sa është thjesht e pamundur të imagjinohet ndarja e tyre.

Bright Side ka bërë një listë të këtyre rasteve të miqësisë kafshë-njerëz që nuk përfunduan në ditën e fundit të xhirimit.

Këta janë të famshmit që refuzuan të ndahen prej “kolegëve” të tyre.

Sophie Turner dhe Zunni nga Game of Thrones

Will Smith dhe Abbie nga I am Legend

James Gunn dhe Oreo nga Guardians Of The Galaxy

Tom Hardy dhe Rocco nga The Drop

Ed O’Neill dhe Bridgett nga  Modern Family

Chris Evans dhe Dodger nga Gifted

Brendan Fraser dhe Pecas nga Texas Rising