Sigal

Jo gjithçka është ashtu siç duket dhe e tillë është dhe fotoja e mëposhtme e cila fsheh dy kafshë. Në pamje të parë do të dalloni vetëm një bretkosë, por nëse do të fokusoheni do të arrini të shihni dhe një kalë.