8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

535
Sigal

Dimri ka tendencën të na largojë nga fustanet pasi ndryshe nga ç’ndodh në verë, gjatë këtij sezoni na duhet t’i stilojmë pak më gjatë. Sidoqoftë, përpjekjet ja vlejnë nëse në mendje e keni të qartë si do ta vishni.

Madje nxirrni dhe fustanin më veror që keni, pasi fare mirë mund ta vishni edhe në mes të dhjetorit. Se si, frymëzoheni më poshtë:

1. Një fustan kremi + xhaketë e kuqe

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

2. Fustanin e zi prej mëndafshi e vishni me një golf të bardhë të hollë

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

3. Një fustan kaq festiv + geta me detaje të veçanta

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

4. Xhaketë e zezë + fustan i gjatë

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

5. Një fustan i zi oversize + jelek

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

6. Një fustan floral + çizme të bardha

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

7. Fustan me printe + pallto

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit

8. Pulovër + sarafan + kambale

8 mënyra cool për të veshur fustane gjatë dimrit