5 gurë kristali me karakteristika të veçanta

327

Agata

FORCË DHE KURAJO

Agata është një gur i fuqisë dhe guximit; forcon mendjen dhe trupin, duke stabilizuar emocionet dhe energjinë fizike. Agata ndihmon me pranimin e vetes dhe njherësh ndihmon në të parin e realitetit ashtu si ai është në të vërtetë. Cilësitë e shërimit dhe pastrimit të tij eliminojnë energjitë negative, qetësojnë mendjen, trupin dhe shpirtin.

Agata gjendet natyrshëm në shumë ngjyra.

Forcon trupin, shëron sëmundjet emocionale të lidhura me tensionin, stimulon sistemin e tretjes dhe shëron çrregullime të lëkurës.

Image

Angelite

NDËRGJEGJËSIMI

Angelite është guri i ndërgjegjësimit. Ndihmon me komunikim të qartë, të mëshirshëm dhe të sinqertë. Angelite do t’ju ndihmojë të flisni të vërtetën tuaj dhe t’ju ndihmojnë të jeni më të mëshirshëm dhe të falni.

Gjithashtu ndihmon në lehtësimin e kontaktit me sferën engjëllore, ndërkohë që ju ndihmon të mbani kontakt me realitetin e përditshëm.

Image

Apophyllitie

NJOHJA E SË VËRTETËS

Apophylliti krijon një lidhje të ndërgjegjshme midis sferave fizike dhe shpirtërore, duke ju lejuar të hyni në kujtimet dhe përvojat e kaluara të jetës.

Kjo ju ndihmon të njihni dhe veproni me të vërtetën në të gjitha situatat. Apophylliti është mentalisht dhe shpirtërisht qetësues. Mund të përdoret për të hapur syrin e tretë dhe për të sjellë dritë dhe energji në zemër.

Shërimi: Ndihmon në çlirimin e emocioneve të ndrydhura lejon relaksim të thellë, ndihmon në kapërcimin e ankthit, shqetësimit dhe frikës, ndihmon në trajtimin e problemeve të frymëmarrjes si astma.

Image

Kalçium i pastër

ZGJIDH & ZGJAT

Kalciumi është një përforcues i fuqishëm dhe pastrues i energjisë, duke ju argumentuar dhe sjellë gëzim dhe zemër të lehtë në jetën tuaj.

Ndihmon në balancimin e emocioneve, rrit kujtesën, qetëson mendjen, zbut stresin, rrit besimin tek vetja dhe forcon aftësinë për të kapërcyer pengesat që lidhin emocionet me intelektin.

Kalciumi ndihmon për të luftuar dembelizmin duke rritur dhe stimuluar energjinë tuaj. Është një gur që lidhet me vetëdijen më të lartë, duke ndihmuar zhvillimin shpirtëror të njeriut.

Image