13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

15
Sigal

Ka disa gjëra në jetë ndaj të cilave nuk mund të kemi kontroll absolut, prandaj i mbajmë shpresat tek “fati”! Ju ndoshta keni dëgjuar për teknikën feng shui, artin e lashtë kinez të rregullimit të objekteve për të arritur harmoninë dhe ekuilibrin.

Por, kjo është vetëm një nga metodat që ndihmojnë për të tërhequr, fat, shëndet dhe pasuri. Ka edhe disa hapa më të lehtë nga sa i mendoni ju që mund të sjellin fat të mirë, vetëm nëse shtoni objekte apo sende të caktuara. Lule, patkua, kristale janë vetëm disa prej tyre…Le të zbulojmë një listë me 13 gjëra që sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj!

-Akuariumi – Bollëk dhe shëndet të mirë

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Shatërvan si suvenir- Zhvillim dhe normalizim të situatave

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Ornamente që lëvizin sipas erës- Ndryshim pozitiv dhe rritje personale

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Kristale- Pasuri, bollëk, shëndet i mirë dhe ekuilibër

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Bimë- Ekuilibër, harmoni dhe fat i mirë

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Suvenir me dragoin Pi Yao- Forcë, mbrojtje dhe pasuri

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Objekte me mace- Bollëk, pasuri dhe fat i mirë

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Suvenir me kalin Dala- Fat, forcë dhe dinjitet

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Dora Hamsa- Mbrojtje, lumturi dhe harmoni

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Patkua kali- Zhvillim, fertilitet (lindshmëri) dhe mbrojtje

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Një tas me fruta dhe agrume- Shëndet, pasuri, bollëk

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Derë e kuqe- Zhvillim në të gjitha aspektet

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi

-Objekte si elefant- Mençuri dhe pasuri

13 gjërat që sjellin mbarësi në shtëpi