Vajza, do të dashuroheni me këtë trend të ri për piercings!

435
Jeni të apasionuar pas piercing? Shpimi i trupit është diçka e zakonshme tashmë, aq më tepër kur bëhet fjalë për ndonjë piercing në formë zemre. Pikërisht ky lloj piercing është trendi i momentin për femrat, të cilat kanë rënë në dashuri me të. Ky piercing metalik në formë zemre, vendoset në pjesën e kërcit të veshit dhe sigurisht që duket më bukur se llojet e tjera të piercings.