Truri do të mund të lidhet me kompjuter

379
Kompania e tij Nueralink brenda katër vitesh, do të ndërtojë mikro-pajisje që do t’iu ndihmojnë njerëve me lëndime të rënda në tru, shkruan Daily Mail.
Ndërkaq, në tetë vite, teknologjia e stilit të Matrix, do të jetë në dispozicion për të gjithë.
Zbulimi i tij do të jetë vital në garimin me robotët “si zotë”, ka pohuar ai.
Në intervistën e tij të fundit me Y Combinator, Musk shpjegoi se rezutati më i mirë mes njerëzve dhe makinave do të jetë një mënyrë jetese kolektive ku të gjithë jemi Inteligjencë Artificale.
Sigal