Supermodelja Alessandra Ambrosio, perfekte në Mikonos

308

Alessandra Ambrosio ka postuar në Instagram foto të nxehta të psuhimeve të saj në ishullin grek Mikonos. Supermodelja braziliane ndodhet prej disa ditësh me familjen në këtë ishull. Së bashku me ta ndodhej dhe motra e Alessandras dhe shumë miq të tyrë për ta bërë më interesante pushimet verore