Sa me fat që je Robin Thickie!

274
Supozohej të fotografojë diellin dhe pamjen e mrekullueshme të Dubait, por Robin Thickie me kamerën e tij ka vendosur që kujtim nga këto pushime të ketë të pasmet dhe pamjen e modeles së famshme April. 39-vjeçari dëshmoi se kishte një pamje të jashtëzakonshme të premten derisa fotografonte të dashurën 21-vjeçare April. Ajo qëndronte e shtrirë në skajet e anijes që kishte marrë Thickie për të parë pamjet e mrekullueshme të ujërave të Dubait. Ajo ka postuar në Instagram fotografitë e bëra nga “fotografi i saj personal” Robin, duke përshkruar fotografitë me “përshëndetje i dashur”.