Rita Lati, Rozës: “Pse e kë bërë gjoksin kaq të vogël”?

1075
Videon e radhës live në Instagram Roza Lati e bëri bashkë me mamanë e saj Ritën dhe me Erik Fullanin.
Teksa takoi rastësisht këtë të fundit në lokalin që e frekuenton shpesh, Roza i ka kërkuar të bëjnë video live. Gjatë bisedës Roza zbuloi se i ftuari i saj i ditës së hënë do të ishte pikërisht Erik Fullani, por nuk ishte vetëm kjo ajo që u fol. Rita e cila dallohet për natyrshmërinë e saj mori shkak nga një pyetje e ndjekësve bërë Rozës për gjoksin dhe e tha troç që nuk i pëlqente madhësia e gjoksit të Rozës. “Ka bërë një gjoks por se di çfarë gjoksi ka bërë. Pse e ke bërë gjoksin kaq të vogël”, i thotë Rita duke e vënë në siklet Rozën para Erikut.
Sigal