Personat me këtë shenjë horoskopi janë të parezistueshëm por…

1047
Të gjithë e dinë se ju jeni pasionant!
Asgjë e keqe këtu apo jo? Ti zeron gjithcka/këdo që dëshiron dhe shkon pas atij/asaj me një qëllim të vetëm. Por, sigurohu që mos të jesh duke shtyrë më shumë se ç’duhet, Dash. Ngjan familjare? Harrojini këto gjëra- ju jeni si një forcë e parezistueshme! Askush nuk mund ti bëjë ballë sulmit të plotë pasionant të një Dashi.
Por romanca nuk është një instrument i hapur për tu zotëruar kundër armikut. Qetësohuni dhe shijoni procesin e joshjes. Përfshijini, mos i largoni të dashurit tuaj !
Sigal