Për një gjumë më të mirë këto janë ushqimet që duhet të konsumoni ose jo

518
Ju ndodh shpesh që të jeni të stresuar, të lodhur por sërish nuk keni gjumë? Kjo nuk është diçka për tu shqetësuar sepse ju ndodh të gjithëve dhe fatmirësisht ka zgjidhje. Disa provojnë trajtime mjekësore, por ekspertët kanë thënë se ekziston një mënyrë edhe më efikase, që jep zgjidhje nga konsumi i një grup ushqimeve.
Nëse doni gjumë të qetë dhe komod mjafton të ndiqni këto këshilla:
1.Shmangni ushqimet me kafeinë, përfshirë edhe çokollatat
2.Konsumoni fara kungulli
3.Përdorni ujin e kokosit
4.Ushqehuni me proteina
5.Konsumoni qershi
6.Shmangni verën dhe alkoolin
7.Ushqehuni shpesh por në sasi të vogla.
Sigal