“Pema e mrekullisë”, ndodhet në Uashington

618
“Pema e mrekullisë”, ndodhet në Uashington. Ajo quhet e tillë sepse duhej të ishte tharë para shumë kohësh, por e kundërta ka ndodhur dhe është akoma e njomë. “Kjo pemë mund të konsiderohet vërtetë një mrekulli. Duhej të ishte tharë para shumë kohësh, konfirmoi një ekspert. Pema ka përmasa të konsiderusheme dhe gjendet në një shkëmb që ka rrëshqitur.kalaloch-tree-of-life-46-600×315
Ndër të tjera siç mund të vihet re, pema është e lidhur në tokë nëpërmjet rrënjëve. Pavarësisht kësaj, çdo pranverë dalin shumë gjethe në pemë. Pikërisht për shkak të karakteristikave të saj të habitshme, pema mund të konsiderohet një rast i rrallë në botë. Nuk e dimë edhe sa do të jetë e njomë, por shpresojmë që të zgjasë sa më shumë të jetë e mundur. Në botë ka shumë mrekulli natyrore, edhe pse janë shumë pak të njohura, mund të na dhurojnë emocione të mëdha.
Sigal