Nga rritja e prodhimit bujqësor tek reduktimi i viruseve / Ja sekretet e ndikimeve të piramidave

804
Sigal

Edhe pse piramidat egjiptiane tentojnë të tërheqin vëmendjen, shumë grupe të tjera të piramidave në të gjithë botën kanë cilësi që meritojnë vëmendjen e tyre.

Por mbase jo për arsyet që mund të mendoni.

Disa besojnë se përtej rëndësisë arkitektonike dhe fuqisë së strukturave piramidale, ekzistojnë forca energjetike që mund të japin llogari për dukuri dhe efekte në dukje të pashpjegueshme në botën natyrore.

Është kjo energji misterioze që ka bërë që ekspertët e piramidave dhe laikët të intrigohen nga strukturat e mëdha dhe të ndërtojnë grupe të tyre me shpresën për të zbuluar më shumë rreth mundësive të piramidave.

Piramidat dhe Fuqitë Shëruese

Për besimtarët në fuqinë piramidale, piramidat janë një burim i efekteve të thella biologjike dhe, në disa raste, edhe shpirtërore – ashtu si egjiptianët e lashtë, të cilët kishin ide të ngjashme në lidhje me fuqitë shëruese të piramidave.

Ndërsa përfitimet e supozuara të fuqisë piramidale nuk janë provuar përmes metodave tradicionale shkencore, disa besojnë se piramidat mund të kenë shumë efekte pozitive, nga përmirësimi i gjumit dhe dëshirës seksuale / seksit te meditimi i zgjeruar dhe kohërat më të shpejta të shërimit.

Të tjerët kanë ekzaminuar bashkëveprimin midis piramidave dhe energjisë dhe kanë pyetur se si ndërtimi i piramidave mund të ndikojë në elementë të tjerë të përvojës njerëzore, të tilla si vetëdija, materia dhe graviteti.

Studiues dhe entuziastë të tillë piramidale pohojnë se forma e piramidave mund të ketë efekte në strukturën e atomeve brenda objekteve brenda piramidave, dhe për këtë arsye një ndikim të thellë në përvojën njerëzore.

Kërkimi i Piramidës Ruse

Një studiues i tillë i piramidës është Alexander Golod, i cili ka ekzaminuar piramidat që nga viti 1990 në Rusi. Ai pretendon se piramidat kanë fuqinë të eleminojnë viruset, të trajtojnë kancerin dhe të rrisin rezistencën elektrike të karbonit pirolitik. Ai ka udhëhequr shumë studime mbi efektet e piramidave në mjedise dhe situata të ndryshme. Në disa studime, ai ka zbuluar se piramidat kanë pasur efekte bujqësore, të tilla si rritjen e rendimentit të prodhimit me 30 deri në 100 përqind, ndër rezultatet e tjera që vuri në dukje. Rezultate të tjera nga më shumë prova të tij duke përdorur njësi radari ushtarake tregojnë sasi masive të rrezatimit jonizues që vijnë nga maja e piramidave.

Vizitorë të Piramidave Ruse

Besimi dhe kërkimi i Golod për fuqinë piramidale çoi në instalimin e 17 piramidave prej tekstil me fije qelqi në të gjithë Rusinë, të cilat kanë tërhequr vëmendjen dhe vizitat nga turistët dhe palët e tjera të interesuara. Piramidat mund të gjenden në qytete të ndryshme në Rusi, si dhe Uzbekistan dhe Francë, me më të dukshmet që gjenden rreth një orë jashtë Moskës dhe qëndrojnë rreth 150 metra të gjatë. Vizitorët kanë ardhur me rishikime të përziera të vërtetësisë së pretendimeve të bëra në lidhje me efektet e piramidave, me disa që raportojnë rritje të shërimit, dhe të tjerët duke mos vërejtur ndonjë efekt në tërësi.

Kërkimet dhe Teknologjitë Piramidale

Organizata të tilla si Partneriteti Ndërkombëtar për Kërkimin e Piramidave dhe Piramida e Jetës kanë vazhduar të punojnë drejt avancimit, kërkimit dhe shpërndarjes së piramidave në botë.

Partneriteti Ndërkombëtar për Kërkime Piramidale pretendon se kërkimi në fuqinë piramidale është kryer nga Akademia Kombëtare e Shkencave Ruse, përfshirë Akademinë Ruse të Shkencave Mjekësore, Institutin e Biofizikës Teorike dhe Eksperimentale, Institutin e Kërkimit Shkencor Grafit dhe Institutin e Fizikës në Ukrainë.

Piramida e Jetës, një organizatë Kanadeze, e ka çuar atë një hap më tej, duke marrë atë hulumtim dhe “duke zhvilluar dhe tregtuar produkte që harmonizojnë hapësirën, produkte që sjellin energji jetësore, duke ndihmuar njerëzit të përshtaten në kushte të ndryshme mjedisore”.

Për shembull, ato mbartin produkte të tilla si mini-piramidat dhe piramidat kristalore. Secili prej këtyre produkteve synon përfitime të ndryshme për përdoruesin, përfshirë harmonizimin e hapësirës, ​​neutralizimin e rrezatimit elektromagnetik, zvogëlimin e stresit dhe ngadalësimin e procesit të plakjes.