Nesër do të lexoni/ Lin – Pogradec, rruga e skandaleve e tre qeverive

425

Bardhyl Berberi
Gjithsecilin po ta pyesësh në Pogradec se kur do të mbyllet rruga nga Lini në Pogradec ngre supat pasi askush nuk e di përfundimin e kësaj rruge. Le të lodrojmë nëpër shkresat e shumta dhe vendimet e marra. “Aksi rrugor në fjalë (aksi fundor) ka 1 tunel të ndarë në 4 pjesë, kjo shpjegon edhe arsyen pse kushton 9,7 mld lekë të vjetra. Ky aks është ndërtuar në vlera më të ulëta, krahasuar me segmente të tilla ndërtuar gjatë qeverisjes së kaluar. Ky është një projekt i vitit 2011, dhe në projektin fillestar ishte parashikuar që futej në brendësi të liqenit të Pogradecit . Sipas tij, projekti fillestar parashikonte edhe prishjen e 2 bunkerëve të hyrje të qytetit, dhe nuk merrte parasysh ndikimet në ambient. Ndërkohë projekti i rishikuar merr parasysh …

Për më shumë nesër në gazetën Telegraf….