Me siguri nuk i dini këto fakte interesante për puthjen

530
Të gjithë janë fansa të puthjeve të zjarrta e pasionante dhe puthja në një lidhje është shumë e rëndësishme. Sipas studimeve 55% e meshkujve dhe 66% e femrave e mbajnë mend me detaje puthjen e parë dhe nëse ajo nuk ka shkuar si duhet, kanë krijuar një përshtypje jo fort të mirë për partnerin. Megjithatë ekzistojnë disa fakte shumë interesante që nuk i keni dëgjuar asnjëherë për puthjen. 1.Puthja forcon sistemin tuaj imunitar 2.Puthja që ka thyer rekordin Guiness ka zgjatur 58 orë, 35 minuta dhe 58 sekonda. 3.Puthja ndihmon shëndetin e dhëmbëve tuaj 4.Puthja e parë në një film është realizuar në vitin 1896 5.Puthja redukton stresin dhe e bën trurin tuaj më të lumtur 6.Puthja zgjat jetën e meshkujve 7.Puthja ekuilibron tensionin e gjakut dhe kolesterolin 8.Mënyra si puthni formohet para se të lindni 9.Duke u puthur harxhoni 26 kalori për një minutë 10.Nëse puthni në buzë në disa shtete të Amerikës mund të përfundoni në burg.