Mamaja 53 vjeçare e Gigi dhe Bella Hadid tregon të pasmet spektakolare në tanga!

440
Bëmë mama të të ngjaj!

Ky duket se është rasti i dy supermodeleve Gigi Dhe Bella Hadid për të cilat e zbuluam nga e marrin pamjen e tyre shumë tërheqëse. Mendoi Yolanda Hadid që t’ua kujtonte të gjithëve nëpërmjet një fotoje thjesht përvëluese. Bukuroshja 53 vjeçare tregoi që nuk e ndjen aspak peshën e viteve ndërkohë që pozoi vetëm me tanga dhe një bluze më mëngë të gjata. Ajo duket se po shijonte pamjen e perëndimit të diellit në Lake Constance, ndërsa gjithë të tjerët po shijonin pamjen e të pasmeve të saj. Hë pra, i besohet njeriu që kjo këtu është 53 vjeç? Neve jo njëherë!

Sigal