Ky aplikacion po shkakton probleme tek iPhone 6

493
Vetëm pesë ditë pasi u lansua IOS 10.2.1, po shkakton probleme të mëdha. Duket se përditësimi i ri i Apple është duke shkaktuar problme të reja dhe të rëndësishme për iPhone, iPad dhe iPod.Ajo përmban rregullime thelbësore të sigurisë gjë që con në nxjerjen e këtyre problemeve të reja.
Problemi i parë është shkaktuar në Touch ID vetëm në iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus. Sipas raporteve, pasi përdoruesit e instaluan iOS 10.2.1, përditësimi shkaktoi thyerje të lexuesit të shenjave të gishtit.
Një tjetër problem është edhe me ndriçimin e ekranit. Sipas përdoruesve, ekrani i iPhone po zbehet automatikisht në një përqindje specifike të baterisë.
74% bateri> zbeh për 70% shkëlqim
49% bateri>zbeh për 50% shkëlqim
Problemi tjetër është me Bluetooth. Ai duket se është duke e humbur lidhjen dhe po e harxhon baterinë më tepër se kurrë.
Sigal