Kim nuk i lë vend imagjinatës, zbulon gjoksin nëpër rrugët e New York-ut

261
Ajo gjithnjë i ka shfaqur asetet e saj të bollshme.

Ndaj jo pak herë marrin vëmendjen maksimale edhe nga kalimtarët. E njëjta gjë ka ndodhur edhe me daljen e saj të fundit ku ylli Kardashian i ka lënë shumë pak vend imagjinatës. E veshur me një kanotiere të zeze të tejdukshme dhe pa reçipeta, ajo tërhoqi shumë shikime në rrugët e New York. Ndoshta kjo ishte një mënyrë që 36 vjeçarja përdori për të qenë sërish ajo kryefjala e lajmeve të ditës.