Këto veshje duhet ti blini patjetër këtë vit

484

Fillimi i një viti të ri sjell me vete një koleksion të tërë të tendencave të modës.

Por, para se të shikojmë përpara në vitin 2018, është koha për të marrë inventarin dhe të përcaktoni se çfarë ju duhet.

Ju sjellim sot artikujt që do mbizotërojnë përgjatë 2018.

Nga kostumet deri tek atletet e stilit ortopedik që i ruanin këmbët gjatë këto janë 20 artikujt që kryesojnë listën e trendeve që do qëndrojnë gjatë përgjatë 2018.

image.jpg1.jpgimage_3.pngimage_13.jpgimage_12.jpgimage_2.pngimage_11.jpgimage_10.jpgimage_9.jpgimage_8.jpgimage_7.jpgimage_6.jpgimage_5.jpgimage_4.jpgimage_3.jpgimage_2.jpgimage_1.pngimage_1.jpgimage.png