Këtë pranverë vishu si Selena Gomez

868
Sigal

Nëse ka një gjë që Selena Gomez na ka mësuar në lidhje me stilin, është që kur të kuptoni se çfarë ju shkon, mos e ndërroni më!

Shpesh herë veshjet e këngëtare së njohur është bërë frymëzim për të rinjtë.

Mënyra se si ajo e sjell veten tek publiku shpesh herë është përgëzuar dhe nga ekspertët e modës.

Sipas tyre veshja e Selenës tregon shumë për karakterin e saj.

Selena Gomez njihet si ndër personat më në influencë në botë e kjo për shkak se ajo e sjell veten tek fansat ashtu siç është, pa u munduar të jetë perfekt.

Kujtojmë që për herë të fundi Gomez është fotografuar në një jaht me forma fizike të mbushura, dhe kjo nuk e ka shqetësuar këngëtaren.

Një nga mesazhet që ajo shpesh ju përcjell të rinjve është të duan veten siç janë.

E kjo e ka bërë atë një shembull që ndiqet nga të gjithë.

Intv ju sjell nëpërmjet disa fotove stilin e saj.

Prandaj nëse dhe ti je një fans i Selenës vishu këtë pranverë si ajo!

Selena_Gomez02_1.jpgSelena_Gomez01_1.jpgSelena_Gomez06_1.jpgSelena_Gomez08.jpgSelena_Gomez10.jpgSelena_Gomez11_1.jpgSelena_Gomez13.jpgSelena_Gomez14.jpgSelena_Gomez15.jpgSelena_Gomez16.jpgSelena_Gomez18.jpgSelena-Gomez-Wool-Coat.jpgSelena-Gomez-Puma.jpgSelena-Gomez-Blac.jpgSelena_Gomez11.jpgbgusselenagomez.jpgSelena_Gomez0.jpgSelena_Gomez01.jpgSelena_Gomez02.jpgSelena_Gomez06.jpgSelena_Gomez03.jpgselena_gomez04.jpgSelena_Gomez05.jpgselena_gomez04_2.jpgSelena_Gomez01_5.jpgSelena_Gomez01_4.jpgSelena_Gomez07_1.jpgSelena_Gomez05_4.jpgSelena_Gomez03_2.jpgSelena_Gomez02_4.jpgSelena_Gomez03_1.jpgSelena_Gomez04_1.jpgSelena-Gomez-Jersey.jpgSelena_Gomez02_3.jpgSelena_Gomez.jpgSelena_Gomez05_3.jpgselena_gomez01_3.jpgselena_gomez05_2.jpgSelena_Gomez06_2.jpgselena_gomez07.jpgselenagomez3.jpgselenagomez.jpgSelena_Gomez05_1.jpgSelena_Gomez08_1.jpgSelena_Gomez09.jpgSelena_Gomez10_1.jpgselena_gomez11_2.jpgSelena_Gomez01_2.jpgSelena_Gomez02_2.jpg