Ju nuk e mendonit se keto 8 gjëra do e benin një mashkull të dashurohej pas teje

570
Femrat janë qëniet më të bukura, të cilat me veprimet e tyre edhe pa qëllim bëjnë për vete meshkujt.
Çdo gjë duke filluar që nga format tuaja e deri tek mënyra sesi e mbani veten, janë detaje që djemtë i vleresojnë shumë. Këto janë disa pika të cilat ju i bëni me qëllim apo jo, por që e bëjnë një mashkull të bjerë në dashuri me ju.
1.Kur ju i bëni gjërat me pasion
Kjo ju tregon meshkujve që ju keni një natyrë romantike. Pasioni që ju tregoni në punën tuaj, hobit tuaja dhe kudo.
2.Kur ju e bëni atë të ndihet i dobishëm.
Keni kërkuar ndonjëherë ndihmë për të hapur vazon e recelit ? Me siguri qe Po. Çdokush dëshiron të ndihet i dobishëm qoftë edhe në mënyra nga më të vogla. Meshkujt kanë tendencën të jenë të dobishëm për fuqinë e tyre, jo se ju jeni të pafuqishme.
3.Kur ju vishni rrobat e tij.
Rroba kryesisht në mase më të madhe se e juaja të gjëra dhe të gjata, deri mbi gju. Κëto janë detaje tepër tërheqëse në syrin e një mashkulli .
4.Κur ju vleresoni gjerat qe ai ben.
Çdo mashkull dëshiron të ndihet i vlerësuar. Vlerësim qoftë edhe me një mesazh ” Faleminderit ” që ju i shkruani kur ai ju lë kafen para se të shkojë në punë.
5.Kur ju bëni dicka që nuk ju pëlqen vetëm sepse ai do.
Kjo tregon që ky mashkull ju intereson, pasi edhe pse nuk ju pëlqen ajo që po beni , e bëni për hatër të tij.
6.Kur ju vendosni buzëkuq.
Vendosja e një buzëkuqi të lehtë mbi buzet tuaja para takimit me të, është me të vërtetë një detaj që meshkujt pëlqejnë shumë tek një femër.Kjo tregon që ju kujdeseni për pamjen tuaj estetike.
7.Kur qeni i tij ju pëlqen ju.
Ashtu si çdo kafshë tjetër shtëpiake e cila është pjesë e familjes. Nëqoftëse kafsha e tij shtëpiake ju trajton dhe ju sillet si çdo pjesetar tj i familjes , kjo tregon që ai ka përkrah një njeri të mirë. Meshkujt që i duan kafshët besojnë shumë në to.
8.Kur ti e prek atë.
Meshkujt pëlqejnë të preken nga një femër veçanërisht kur kjo prekje shpreh mbrojtje dhe siguri.
Sigal