Ja pse njerëzit me këtë grup gjaku janë të veçantë

571
Grupi i gjakut do të thotë shumë për shëndetin e njerëzve.
Intv.al është ndalur te problematikat e personave me grupin e gjakut 0
Përpos shumë të mirave, personat me tipin e gjakut O kanë disa disavantazhe për shëndetin e tyre. Ata janë më të prirur ndaj ulcerave, niveleve të vogla të hormoneve dhe mungesës së jodit.
Veç këtyre, ata janë më të prirur të shmangin ujin, të jenë mbipeshë dhe të kenë tumor të padëshiruar.
Kur ata janë të stresuar zemërohen, bëhen më impulsiv dhe më hiperaktiv. Ushqimi i dobët dhe mungesa e ushtrimeve fizike janë ato që i bëjnë të prirur për probleme të ndryshme shëndetësore. Sidoqoftë, një ndër gjërat më të mira të njerëzve me grupin O negativ të gjakut është se mund t’ia dhurojnë qelizat e kuqe të gjakut kujtdo.
Sigal