Festivali Ndërkombëtari Filmit në kinemanë e Marubit do të çelet me produksionin “1989”

291

Gazeta telegraf/ Dita e 5-të e Festivalit
Ndërkombëtar të Filmit do të çelet me produksionin “1989”  të regjisores
italiane Francesca Mazzoleni.

 

Filmi do të shfaqet në shkollën
Sami Frashëri dhe në përfundim të tij do të mbahet forumi me temë “Memoria dhe
Identiteti”.

 

Pasditja artistike në kinemane e
Marubit do të nis në orën 17:00 me filmin “Njerëz anijesh” për të vijuar me tej
me filmat “Dashuria në pesë pjesë” “Pula” “Rrugë të mbarë” “Jo më të huaj”
“Pranë meje” “Një histori dashurie siriane” ndërsa në kinemanë e Arkivit
Qendror do të shfaqen filmat  “Bota në të cilën jetojmë” “E kujt do të
jetë paqja” “Vite të kthjellta”