Egla Harxhi fiksuar pas seksit treshe: Si dhe ku më propozoi një femër, unë kuptova se isha biseksuale

546
Sigal

Egla Harxhi, ish-Miss Shqipëria dhe aktualisht modele e dhënë pas pozave tejet provokuese deri në 100% nudo, ka bërë publik fatin se preferon femrat dhe është e fiksuar pas seksit në treshe.
Madje ajo nuk nguroi të bënte publike herën e parë kur i propozoi një femër dhe ajo e kuptoi se diçka ndryshe nga femrat e tjera flinte brenda saj.
“Ka qenë një nga eksperiencat e post-Missit, ku unë udhëtoja nëpër shtete të tjera. Ajo që më propozoi sigurisht nuk ishte shqiptare. Thjeshtë ajo më propozoi dhe … reagimi im ishte, thjeshtë nuk i bëra vetes pyetje. Atëherë e kuptova se kishte diçka ndryshe brenda meje. Unë nuk jam vetëm për një marrëdhënie vetëm me një femër apo vetëm me një mashkull. Unë jam më shumë për atë harmoninë perfekte për trekëndësh.
Unë kam nevojë për një ekuilibër femëror pranë meje në ato momente”, u shpreh Egla Harxhi.