Big Brother Albania 8, përfundon lidhja Alba-Diedon

911
Pas përfundimit të reality shoë Big Brother Albania 8, dukej se çifti më i konsoliduar kanë qenë Alba dhe Diedoni.
Megjithatë në media kanë nisur të qarkullojnë zëra se çifti është ndarë.
Diçka e tillë thuhet pasi çifti prej dy javësh nuk është parë më së bashku as në Prishtinë, as në Tiranë.
Gjithashtu në profilin në Instagram të Albës nuk rezulton më asnjë foto me Diedonin. 
Ja statusi i saj ne fb 
Sigal