Beckham kthehet nga kinematografia, rol në filmin “Knights of the Rountable: King Arthur”

512
David Beckhamit i është ofruar mundësia që të shfaqë aftësitë e tij të aktrimit duke pranuar një rol në filmin e ri “Knights of the Rountable: King Arthur” që do të realizohet nga regjisori i famshëm Guy Ritchie.
40-vjeçari, që prej pensionimit të tij nga futbolli në vitin 2013, është përfshirë në disa projekte, por raportohet se si profesion të ri dëshiron ta ketë aktrimin.
Sipas IMDB, Beckham do të ketë një rol të vogël të personazhit Blackleg dhe se ai do të shfaqet përkrah aktorëve të famshëm Jude Law, Charlie Hunnam dhe Eric Bana.
Sigal