Balmain inspirohet nga vajza e Kim Kardashian për linjën e veshjeve për fëmijë

1203
North West është vetëm 2 vjeç, por që tani ka bërë të gjithë të çmenden për veshjet e saj. Në fakt, ajo është përcaktuese e stilit, në linjën që Balmain po planifikon të hedh në treg. Linja që përshinë 55 pjesë, do të ketë shumë tyl të zi, që është pjesë dalluese e veshjeve të North. Megjithëse, këto materiale nuk janë aq për fëmijë, ajo është vajza e Kim dhe Kanye, andaj çfarë prisnit tjetër? Këto veshje fillojnë nga 190 dollarë, deri në 5,500 dollarë kur të dalin në treg.
Sigal