Alessandra Ambrosio nudo në rërë

572
Ajo kurrë nuk turpërohet për të treguar figurën e saj të hollë, plotë lavdi. Dhe Alessandra Ambrosio dukej më e lumtur se kurrë kur ka pozuar para fotografit David Bellemere. Ëngjëlli i Vicotira Secret, 34 vjecarja është shfaqur lakuriq në rërë, duke treguar këmbët dhe gjoksin e saj, që njihet si armët kryesore të saj.
Sigal