Albina dhe Familja Kelmendi ‘pushtojnë’ skenën e Eurovision 2023, shkëlqejnë në finale

150
Sigal

Albina dhe Familja Kelmendi kanë performuar në skenën e Eurovision 2023.

Përfaqësuesja e Shqipërisë, me këngën “Duje” synon sot suksesin. Përmes vokalit dhe interpretimit brilant, Albina dhe Familja Kelmendi i dha publikut europian një krijim muzikor me traditë të zhanerit baladë me motive nga Ballkani.

Këtë vit festivali i ‘Eurovision’ po mbahet në Liverpool të Anglisë në vend të Ukrainës që nuk e pati të mundur një organizim të tillë për shkak të luftës që po zhvillohet.