9 profesionet që kanë më shumë mundësi për të tradhëtuar. U habitëm!

345

Tradhëtarët thonë se vendi i punës është gjithashtu vendi më i lehtë për të gjetur dikë me të cilin ju lidheni, por 70% thonë se ekziston mundësia që ajo të përfundojë keq dhe ju ende duhet të punoni me atë person.
Ndërkohë, sipas intv.al më shumë se një në pesë, tha se nëse fillojnë zërat në zyrë, ka një mundësi të madhe që partneri juaj t’ju zbulojë.
Një në dhjetë ishin të shqetësuar për karrierën e tyre, duke pasur frikë se përzierja e punës dhe kënaqësia mund të pengonte punën e tyre të punës. Ja lista e profesioneve që ka më shumë mundësi të tradhëtojnë:
1. Financierët
2. Punonjësit e linjave ajrore (pilotët, shoqëruesit e fluturimit, ndjekësit e fluturimit, etj.)
3. Shëndetësia (doktorët, infermierët, etj.)
4. Bizneset (CEO-t, menaxherët, sekretarët etj.)
5. Sportistët (atletët, instruktorët, etj.)
6. Artet (muzikantët, modelët, aktorët, fotografët, etj.)
7. Industria e jetës së natës (DJ-t, kërcimtarët, kamarierët, etj.)
8. Komunikimi (gazetarët, marrëdhëniet me publikun, etj )
9. Ligji (avokatët, gjyqtarët etj.)