24 kryevepra të pabesueshme të ‘street art’, ku fantazia dhe realiteti bëhen një

714
Sigal

Këta artistë të rrugës përjetojnë liri të plotë përmes artit të tyre. E gjithë bota është një pikturë  e madhe mbi të cilën gjejnë mënyra për të shprehur veten.

Intv iu sjell veprat ku realiteti dhe fantazia bëhen një.

Mos u besoni syve!

22.jpg21.jpg20.jpg

19.jpg

18.jpg

17.jpg

16.jpg

15.jpg

13.jpg

14.jpg

12.jpg

11.jpg

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

24.jpg

23.jpg