Zjarri përfshin pyjet në periferi të Lezhës, zjarrfikësit në vendngjarje

54

Një vatër e re zjarri sapo është shfaqur në Manati të Lezhës.

Raportohet se zjarri po përhapet me shpejtësi ndihmuar edhe nga era e madhe që fryn.

Zjarrfikësit ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për të bërë të mundur shuarjen.

Paraprakisht dyshohet të jetë zjarrvënie e qëllimshme.