Vrasja për një karikues e Marvi Mihalit, Gjykata kthen në burg edhe Eugen Bitrajn

432
Sigal

Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për ndryshimin e masës së sigurisë për Eugen Bitrajn, i cili akuzohet si bashkëpunëtor në vrasjen e Mavri Mihalit rreth një vit më parë.

Masa për Eugen Bitrajn ndryshoi nga “detyrim paraqitje” në “arrest me burg”

Pak dite me pare u gjykata ndryshoi masën e sigurisë ndaj Kridens dhe Marsel Allës, të akuzuar për vrasjë në bashkepunim të 20 vjeçarit Marvi Mihali, nga ‘detyrim paraqitje’ ne ‘arrest me burg’.

Ndryshimet e mases se sigurise erdhën pas denoncimit që bënë fëmiljarët e viktimës pas lirimit të tre të akuzuarve ne masën detyrim paraqitje.