Vra’sja e dyfishtë në Lezhë, Apeli lë në fuqi burgun përjetë për Aleksandër Përdodën

88
Sigal

Për vrasjen e dyfishtë në Lezhë, Apeli ka lënë në fuqi burgun përjetë për Aleksandër Përdodën.

Ai u akuzua për vrasjen e rapsodit Kol Murrani dhe Preng Simoni.