Vrasja e balerinës, Apeli refuzon ankimimin, por Kuliçi është akoma në arrati

409
Dy vjet pas vrasjes së balerinës Sonila Dervishi (Tafa) në një klub nate në Tiranë, Artur Kuliçi ende nuk është vënë në prangat e policisë. Autori i dënuar në mungesë me burgim të përjetshëm nga Gjykata e Tiranës, nga arratia ka kërkuar ta ankimojë këtë vendim përmes avokatit të tij në Gjykatën e Apelit. Por gjykata e ka rrëzuar animimin me argumentin se kërkesa nuk është firmosur nga i pandehuri dhe se avokati nuk është person i legjitimuar nga normat e Ligjit Procedural Penal për të bërë ankim kundër vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë.
Më 12 shkurt 2015, Gjykata e Tiranës e dënoi Artur Kuliçit me burgim të përjetshëm nën akuzën e “vrasjes në rrethana të tjera cilësuese” 
Sigal