Vetëvritet një i burgosur në Peqin

491
Një person i dënuar në burgun e Peqinit ka vrarë veten me litar. Drejtoria e Burgjeve bën me dije se shtetasi i vetëvrarë është Fatmir Myftari, 49 vjeç. Ai ishte dënuar me 20 vite burg për vrasje dhe do të shlyente edhe 6 vite e 3 muaj. Sipas Drejtorisë së Burgjeve, i vetëvrari kishte probleme me shëndetin mendor dhe nuk kishte kontakte me familjarët.
Sigal