U arrestuan për ryshfet, lirohen tre tatimorët e arrestuar në Korçë

272

Tre punonjës të Hetimit Tatimor që u arrestuan dy ditë më parë, janë lënë të lirë nga Gjykata e Korçës, duke caktuar ndaj tyre masën e sigurisë “detyrim me paraqitje”.

Zyrtarët e arrestuar janë Maluen Hoxha, 30 vjeç, banues në Tiranë, Alban Kapo, 28 vjeç, banues në Durrës si dhe Idajet Vrapi, 28 vjeç, banues në Durrës . Të

Ata shpwrdoruan detyrën, duke i shmangur masën administrative një subjekti tregtar, në këmbim të rryshfetit.

Këta punonjës në bashkëpunim me njëri-tjetrin, dyshohet se kanë shpërdoruar detyrën, pasi kundrejt një shume prej 30.000 lekë, kanë favorizuar një subjekt tregtar në qytetin e Korçës.