Lushnje, 1 i vrarë e një e plagosur

153
Sigal

Një tjetër ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme, këtë herë në Lushnje.

Deri më tani mësohet se një person është vrarë dhe një grua ka mbetur e plagosur.

Nga të dhënat e para, dyshohet se është plagosur motra e Kastriot Hasalla dhe është vrarë babai i tij, Ibrahim Hasalla.

Ngjarja ka ndodhur tek pishat kur shkon për në Ballagat. Ngjarja është rrjedhoje e vrasjes së dy viteve më parë për tokën në Gardenjas.