Levizje në Policine e Shtetit/ Largohet nga detyra shefi i kriminalistikës, ja kush e zëvendëson (EMRI)

382
Lëvizje të tjera janë bërë në polici. Idajet Faskaj, nuk do të mbajë postin e drejtorit të Departamentit të Policisë Kriminale.
Vendin e tij e zë Eduart Merkaj. Ky i fundit ka qenë drejtor i Shërbimit për Çështje të Brendshme dhe Ankesat .
Ndërkohë Faskaj, është emëruar drejtor i Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare në policinë e shtetit.
Sigal