Korçë, rrahu qytetarin, 300 mijë lekë gjobë për ish-zv/drejtorin e policisë

170
Gjykata e Korçës ka dënuar me 300 mijë lekë gjobë ish-zv/drjtorin e policisë së Korçës Arben Hyseni, pasi ushtroi dhunoi shtetasin Tomi Misha. Nga ana e saj Prokuroria kishte kërkuar 400 mijë lekë gjobë për rrahje dhe mos marrje të masave, por gjykata rrëzoi njërën nga akuzat. Rreth një vit më parë zv/drejtori i Policisë së Korçës u filmua publikisht, duke rrahur Tomi Mishën në qender të qytetit, pas një debati për parkimin e makinës.