Kapen 220 kg marijuanë në Gjermani, mes të arrestuarve 3 shqiptarë

434
Sigal

Autoritetet gjermane kanë arritur të asgjesojnë një rrjet ndërkombëtar të trafikut të lëndëve narkotike.

Policia e Dresdenit ka arritur të kapë 220 kg marijuanë e cila në treg kapte vlerën e 2.2 milionë eurove si edhe të arrestojnë 6 persona mes tyre edhe 3 shqiptarë.

Ata gjithashtu kapën edhe 35,000 euro para të gatshme, një makinë dhe një kamion.

Autoritetet gjermane kanë arritur të asgjesojnë një rrjet ndërkombëtar të trafikut të lëndëve narkotike.

Policia e Dresdenit ka arritur të kapë 220 kg marijuanë e cila në treg kapte vlerën e 2.2 milionë eurove si edhe të arrestojnë 6 persona mes tyre edhe 3 shqiptarë.

Ata gjithashtu kapën edhe 35,000 euro para të gatshme, një makinë dhe një kamion.