I djegin biznesin 4 herë, sipërmarrësja italiane kërkon drejtësi

571
Sigal

Një sipërmarrëse italiane,
e cila prej 24 vitesh ka hapur biznesin e saj në Vlorë ndihet e kërcënuar dhe
kërkon ndihmë nga autoritetet shqiptare. 
Pasi
ka bërë denoncimet përmes rrugës zyrtare në institucionet përkatëse Marta
Cardillo, pronarja e fabrikës së këpucëve “Tomaificio Maro” vendos të denoncojë
kërcënimet në media.harkun kohor të 10 ditëve, biznesi është tentuar të digjet 4 herë, (3
zjarrvënie dhe një e katërt e mbetur në tentativë)
 Rasti më i fundit ishte
para 3- ditësh, kur kanë gjetur në ambientet e brendshme të fabrikës 3 bidona
me benzinë të lidhura me njëra tjetër dhe pranë saj një qese me bombula gazi. 
Një sipërmarrëse italiane,
e cila prej 24 vitesh ka hapur biznesin e saj në Vlorë ndihet e kërcënuar dhe
kërkon ndihmë nga autoritetet shqiptare.