Dibër, shkoi për të pastruar kanalet e HEC-ve Lura 1 e 2, 27-vjeçari dyshohet të jetë mbytur

559
Një 27-vjeçar nga Dibra është shpallur i humbur, pasi ka humbur kontaktet me familjarët prej mbrëmjes së djeshme. Dyshohet se i riu Adil Vladi mund të jetë mbytur, pasi shkoi për të pastruar kanalet e HEC-ve Lura 1 dhe 2.
Por që nga ai moment familjarët kanë humbur kontaktet me 27-vjeçarin.
Menjëherë shërbimet e policisë janë vënë në kërkim të tij.
Sigal