Çohet në gjyq ish-imami, i akuzar për nxitje dhe thirrje për akte terroriste

246
POGRADEC- Dërgohet për gjykim në Gjykatë dosja për ish-Imamin e Leshnicës së Pogradecit. Almir Daci akuzohet për nxitje e thirrje publike për akte terroriste.
Sakaq, po sipas organit të akuzës ndaj Dacit rëndon dhe akuza për rekrutim të personave për terrorizëm.