Sigal

Një i ri, është gjetur i vdekur në një hotel në Bulqizë.

Mësohet se ai është një 32-vjeçar nga fieri.

Grupi hetimor që ka shkuar ën vendin e ngjarjes, nuk ka konstatuar shenja dhune.

Dyshohet se vdekja e tij ka ardhur nga shkaqe natyrale.

Po punohet për zbardhjen e motiveve dhe rrethanave të kësaj vdekje